A 21. század cégeinek, hivatalainak, különböző társaságainak komoly, gyakorta megoldhatatlan feladatot jelent az óriási mennyiségű adat áramlása, a folyamatosan növekvő méretű adathalmaz szakszerű összegyűjtése, feldolgozása és tárolása.

E feladat megoldásához nyújt segítséget Partnereinek a 2003-ban alakult e-comp '81 Bt, amely 2006-tól e- comp'81 Kft. néven működik.

Küldetésünknek tartjuk, hogy cégünk sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberei olyan megbízható támogatási hátteret biztosítsanak Önnek, amellyel leküzdhetők az informatika terén jelentkező elkerülhetetlen mindennapi problémák.

Több mint tíz éves szakmai tapasztalatunk és az informatikai szakterületen bizonyítottan kimagasló teljesítményünk garantálja Partnereink informatikai rendszereinek szakszerű kialakítását. Részt vállalunk a kialakított rendszer karbantartásában, fejlesztésében és működtetésében is.

Olyan komplex informatikai, multimédiás szofvereket fejlesztünk, amelyek a Partnerek és a felhasználók igényeihez a legfrissebb trendek szerint igazodnak.

Célunk a rendszer költséghatékony és a mindenkori Partner igényei szerinti kialakítása, magas színvonalú, korszerű informatikai infrastruktúra létrehozása és működtetése.

Munkánk minőségének garanciája, hogy dolgozóink egyben tulajdonosai is a cégnek. Megbízhatóságunkat és ismertségünket a cég által eddig elvégzett minőségi munkáknak köszönhetjük. Partnereink a legkülönbözőbb igényekkel keresnek fel bennünket, és szolgáltatásainkat más vállalatoknak is ajánlják.

Mottónk: Mindig megbízhatóan magas színvonalú munka határidőre.

Cégünk folyamatosan nyomon követi, és alkalmazkodik a legújabb technikákhoz és technológia-változásokhoz, ismeri a gyakorlati alkalmazás feltételeit és lehetőségeit. Ha az új technológia kiforrott, és elég érett arra, hogy nagyobb kockázat nélkül felváltson egy korábban használt megbízható változatot, az e-comp '81 Kft. szakemberei készen állnak az információs/telekommunikációs infrastruktúra - a partner igényei szerinti - akár gyökeres megváltoztatására is.

GAZDASÁGI HÁTTÉR

Az e-comp’ 81 Kft. 2003-ban kezdte meg tevékenységét. Az utóbbi években 15- 40 millió forint éves árbevétellel működik.

Megalakulásától fogva informatikai rendszerek kialakításával és karbantartásával fejlesztésével és működtetésével, valamint informatikai infrastruktúrák létrehozásával és működtetésével foglalkozunk. Ezt a tevékenységet kiegészíti a széleskörű informatikai tanácsadás. Ezeken belül fontos szerepet kap tevékenységünkben a mobil alkalmazásfejlesztés, webes és/vagy mobil tartalomszolgáltatói rendszer kialakítása, fenntartása, működtetése, karbantartása és a fentiekhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások is.

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

A feladatunk legmagasabb színvonalú teljesítése érdekében széles spektrumú kapcsolati hálónkból gyakran vonunk be a partner igényeihez és elvárásaihoz leginkább illeszkedő, komoly szakmai felkészültséggel, speciális szaktudással és végzettséggel rendelkező tapasztalt szakembereket a projektjeinkbe.

A minőségbiztosítás érdekében olyan szakemberek vagy szervezetek is rendszeresen együttműködő partnereink, akik az informatika valamely szűkebb területének neves szakértői: felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, villamosmérnökök, gazdasági vagy gazdaságinformatikus szakemberek, mérnök-informatikusok, programtervezők több éves tartalomszolgáltatói rendszer bevezetése vagy üzemeltetése terén szerzett szakmai tapasztalattal.

Korábbi számos sikeres együttműködésünk eredménye, hogy szakértőink majdhogynem mindig rendelkezésre állnak projektjeink számára. Együttműködő szervezeti partnereink pedig minden megkeresésünkkor igyekeznek kapacitásaikat kiszámíthatóan és biztonsággal rendelkezésünkre bocsátani.

Mindazoknak a feladatoknak, amelyek tevékenységi körünkbe tartoznak, a professzionális, kiemelkedően magas színvonalú ellátáshoz, Partnereink által megálmodott projektek megvalósításához szükséges minden humán erőforrással, szakmai gyakorlattal és jogosultsággal rendelkezünk. Ha a projekt olyan speciális tudást igényel, amellyel az e-comp’81Kft. csapata nem rendelkezik, akkor az együttműködő szervezetek és szakértők támogatásával együttműködés céljából felkutatjuk a szükséges ideális szervezeteket és szakembereket. Biztosítékot jelent számunkra a gördülékeny csapatszervezésben az a több mint tíz éve folyamatosan bővülő kapcsolati háló, amelyre korábbi sikeres projektjeink során tettünk szert.